Alahai...Napa la aku teruk sangat..

Assalamualaikum..... :)
makkkkk, huwaaaaaa..................... :(
nak nangis, nak menjerit dan pelbagai lagi la perasaan iqa sekarang ni...
napa iqa jadi macam ni..Result iqa teruk sangat....itu la, time study online FB dan update blog ja....
sekarang ambik ko iqa, kan dah menyesal... nasib baik iqa form 4 kalau form 5 lagi mampus la iqa....
bagus, bagus dah menyesal sekarang... so, iqa buat keputusan nak belajar elok-elok, dan jarang update blog dan jarang online FB ya.... boleh ka iqa buat hobby iqa yang suka online FB, harap-harap boleh la....
Iqa ni bukan pandai sangat, pandai la, tapi la genius sangat.. kalau genius kompom la result iqa meletup la..
hehe..so, kena la rajin belajar... cita-cita iqa nak jadi auconting (betul tak aku eja ni, harap ada orang paham)
so boleh kah iqa capai cita-cita ni..???
dalam hati sentiasa berdoa agar iqa dapat masuk U... amin....
lepas ni iqa jarang  update blog ya... huhu...
(mesti aku rindu korang semua..) tak pa la, tabahkan hati ya... hehehe....
ok.... bye2.. nak ni untuk korang....
muaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.......................
sayang semua....... :)
(ada ka orang nak baca entry aku ni dan sayang kan aku..hrmmmm, entah la...)



Thankz ya, DATANG LAGI YA, ^__^

3 love iqa zaliqa:

IFA Athirah said...

brusaha tngga kejayan!!usaha kuat lagi!! :) http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

iqa said...

ya2.. btoi2... sdg usaha skrg ni... huhu.. :)

iqa said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...