Menghilangkan diri sebentar...

Assalamualaikum guys...

Entry kali ni, ada maksud tersendiri.. ni nak story morry cikit, nak baca, baca la taknak baca pon tak kisah.. Cuti Sekolah dua minggu kan, iqa telah menghilangkan diri, ramai la gak member ajak keluar, tapi malas la... nak rehat kat minda ni yang tengah serabut, banyak dugaan tau tak sekarang ni, tapi kita sebagai umatnya kena sabar ja la... iqa malas nak balik ruamh dekat KUALA NERANG, kedah.. Korang tak tahu dekat mana, korang bukak la google maps, cari la KUALA NERANG, KEDAH... hahaha.... 
(suka-suka hati ja suruh orang cari pula, hahaha).. 
Oiiit, hang p mana, lama xdak kat rumah, nak jumpa pon tak boleh, bila hang nak balik cini, ??
(ni bahasa kedah, faham tak?? tak faham, buat-buat faham sudah la..) hehe.. Aku bukan p luar New Zeland ka, Australia ka.. balik kampung ja la.. tenangkan fikiran... nanti bukak sekolah, aku balik la rumah aku.. macam-macam masalah  yang berlaku sejak-sejak aku single ni.. adoi... sebab tu iqa selalu update blog, online facebook, sebab dapat menghilangkan tekanan...  So, jarang heran la kenapa iqa selalu online FB dan update blog... huhu... korang pon ada masalah dan dugaan kan.. so, SOBO JE LA..
ok la... tata titi tutu.. hehe...

Thankz ya, DATANG LAGI YA, ^__^

1 love iqa zaliqa:

iqa said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...