Rindu Sama Kamu...

Assalamualaikum guys...

ni bukan rindu kat pakwe ka kat bekas pakwe ka kt someone ka??
takde maknanya nak rindu... sebab aku taknak ingat masa silam dulu ok,
buka citer baru lupakan peristiwa dulu.. habis citer...


Ok bebalik pada tajuk atas ni aku rindu sama kamu itu dituju pada blog aku,
sebab dah la lama aku tak buat entry kat blog aku ni...
takda citer nak di citer kat blog ni... lagipon bad mood la minggu ni...
sabo je la.... 
nanti kalau aku kutuk dan menfitnah orang kat blog ni, 
ada orang akan terasa dan aku dapt dosa free ja..
so lebih baik berdiam diri...
nothing for share with guys...
sorry ya....
(masih menunggu citer panas untuk share dengan korang)
huhu...
 

Thankz ya, DATANG LAGI YA, ^__^

0 love iqa zaliqa:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...