Holiday di atas air..!!!!!

Assalamualaikum guys..

entry kali ni mengisahkan iqa tidur di atas air, tempatnya pendalam gila, seperti orang kena buang negeri, tiada tempat tidur, kita tidur atas air ja la.. hehehe.. mesti korang tanya apa la iqa merepek ni,  ok2.. kelmarin iqa dan my family pergi la bercuti di chalet terapung di teluk bayu, sungai petani... memang best...
taknak cakap banyak meh terjah gambar iqa.. hehe... first time naik bot nelayan dan memancing... huhu...

macam ditempat nelayan kan...


haha, first time memancing, tapi tak dapat ikan pon, sedih.. t__t



my family.. 


ni la tempat penginapan kami, time tidur taku sangat, sebab bergoyang tau..


banyak lagi gambar tapi malas nak uploud, lau korang add iqa dalam FB, sila la terjah profile iqa tengok gambar holiday di chalet terapung.... huhu.. lau sesiapa kaki memancing iqa saran datang ke sini, memang terbaik la, korang boleh memancing dan boleh tengok keidahan alam semulajadi...  ok la, bye guy





P/S: siapa berani terjun??? dalam gila beb.....

Thankz ya, DATANG LAGI YA, ^__^

0 love iqa zaliqa:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...