My Birthday Jatuh Pada Hari Pertama Ramadhan

Assalamualiakum guys.

     Alamak!!!!!!!!!!!! Iqa dah tua la.. cepat kan masa berlalu, sekejap ja anak zakuan ni sudah besar... dah cukup umur 16 tahun.. lepas ni tak boleh perangai budak-budak dah... kena jadi seorang yang matang.. tapi dah memang iqa ni seorang yang manja tu yang nampak macam budak-budak cikit... hehe....

    tapi rasanya tahun ni bertuah la, sebab my birthday jatauh pada awal ramandhan, ko ada??? xda kan... huhu...tahnkz so much pada sesiapa yang sanggup tak jaga hingga puku 12 tengah malam semata-mata nak ucap birtday iqa kat FB dan mesej kat iqa... terma kasih banyak-banyak la... takkan ucap ja kot, tak da hadiah ka?? hehe..(dah besar tak tau malu nak hadiah lagi) 


tiba-tiba lapar, nak kek???


thankz ya kepada sesiap yang ucap...


P/s: agak2 tahun ni iqa dapat hadiah tak????

Thankz ya, DATANG LAGI YA, ^__^

0 love iqa zaliqa:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...