Ramai member di KOLONY...

Assalamuailkum n hai guys...

Wah..!! happy gila beb banyak gila member iqa kat kolony..
opppssss.. korang tahu ka KOLONY tu menatang apa??
mehhhh... cini nak terangkan..
kalau sesiapa guna number celcom korang boleh buat kolony..
senang ja...tengok pic kat bawah ni...


ikut la step tu, nanti kolony akan hantar mesej.. ikut arahan mesej kolony ya....
 
ok, lepas tu kan, korang KFREN la, sesiapa yang korang nak fren.. tanya member kat kolah or sapa-sapa ja la, mana la tau kan mereka ada kolony korang boleh add mereka... ok korang boleh mesej dengan mereka tapi dengan satu syarat korang kena ada koiz.. korang call sapa-sapa pon, nanti dia akan antar mesej koiz korang bertamabah, dan korang boleh KBOMM  mereka.. hehe.. 


Kalau korang nak tahu iqa ada member  kolony dari sabah, ramai la gak member dari sabah, dari kelantan pon ada...best tau, mereka semua suporting gila... kalau sesiapa yang bosan or single cari la pakwe kat kolony, tu pon kalau korang nak la.. tapi kawan-kawan kolony iqa boys ada girl pon ada.. semua kawan yang baik... sesiapa yang baca entry iqa ni,  yang ada kolony, nickname iqa bernama ZALIQA95.. Sila la add, insyaallah iqa akan melayan korang.. tapi korang kena suporting la, baru gempak... hehe.. yang belum ada jom la buat... lepas buat tu add iqa tau... sayang korang semua.... huhu....


tapi koran jangan terkejut pulak, bila bangun dari TU DIAAAA............. mesej dari kolony ada 10 mesej or 30 mesej tak mustahil lau ada yang dapa 50 or 100 mesej dari kolony... tu semua member korang syok KBOMM, tak tahu ka orang tengah  layan mimpi kahwin dengan raja or pemaisuri, kacau ja orang nak tidor, (kantoi)  mesej dok bunyi.. adoi.... tapi memang best gila... tak rugi.. wah aku pulak yang semangat nak promote.. hehe...


LOGO KOLONY..


P/S: kalau nak tahu lebih lanjut sila ke Website Kolony


Thankz ya, DATANG LAGI YA, ^__^

0 love iqa zaliqa:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...