study!! study..!! jangan dok tidur ja... bangun...!!!!!!!!!!

ASSALAMUALAIKUM...

                  !!!!!STUDY!!!!!!!! 
        JANGAN MALAS SANGAT..!!!!!!!!!

        Alamak, bersawang pulak blog iqa ni, meh cini nak bersihkan.. jangan merajuk ya blog, iqa tahu iqa kadang ja buat entry, bukan taknak buat, tapi sibuk la, iqa bukak FB ja, lepas tu iqa biar macam tu ja, bukak blog kejap nak tengok sapa yang terjah, lepas pergi buat kerja kolah la... lagi setahun sentengah ja nak kolah, lepas entah la, entah masuk U or ada orang masuk meminang.. (haha, galaknya.. just joking..) disebabkan taknak kahwin awal, dan teringin nak masuk U sebab orang kata kat U banyak laki2 yang handsome..( wah, terselah la kegedikan aku ni, huhu) bukan tu la niat iqa, niat iqa cuma satu nak emak dan abah iqa bahagia bila tengok kerjayaan anaknya yang bongsu ni dan satu-satunya anak pompuan dia boleh masuk U... adakah iqa berjaya untuk capai cinta-cita itu.. insyaallah...

             Ok2, nak tahu tak apa iqa buat untuk iqa nak jadi orang berjaya, start minggu ni iqa dan kawan baik iqa, memang terbaik gila la dia ni fatin izzati, koi 2 hingga koi 4 or koi 5, kami study.. makkk aaiiiiiiii, tak letih ka cik iqa dan cik fatin, semestinya LETIH.. tapi nak berjaya susah2 dahulu, senang2 kemudian... dah bulan depan puasa, baru iqa terhegeh-hegeh nak bangun awal, kononnya nak bersahur sebab nak ganti puasa tahun lepas, bayar la hutang puasa tu... nasib baik fatin bagi semangat kat iqa, serius iqa cakap bila puasa kan, iqa nak belajar ja.. jadi semangat, jap nak ulang kaji tajuk ni, jap nak buat yang tu, jap nak buat yang ni...  sampai member tanya, hang ni puasa ka tak??? hahaha.. lawak2.. puasa la...

          Walaupon puasa ka tak, kami berdua tetap study, balik kolah lewat, tapi kadang-kadang tu letih sangat balik awal la... tau tak kenapa petang ni iq boleh buat entry sebab tak study petang ni, iqa dan fatin nak berehat jap... tak nak stress kan minda ni, cian at dia, kena bagi la rehat meinda jap.. huhu... kami ni macam orang nak SPM tahun ni ja, padahal tahun depan kami SPM, tapi apa salahnya kita mula study awal2, tak salah kan... kan.. kan...?? alamak baru terperasan nap entry kali ni panjang sangat, ni nak balas dendam sebab lama tak buat entry.. hehe...

thankz fatin, ko telah ubah ku yang seorang malas ke rajin terlebih....


ingat lagi yang fatin nak kita berdua masuk U, berjaya sama2... (so sweet)

so kena tak nak leka dan main -main lagi, nak bangun dari tidor ni dan nak study dan nak BERJAYA..
                                                    
                                        SEMANGAT..!!!!
Thankz ya, DATANG LAGI YA, ^__^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...