NI APA KES LAYAN LAGU JIWANG...??

ASSAMUALAIKUM GUYS...

   Bulan Ramadhan ni harus la berbanyak buat kebaikan, Betoi tak??? ( cepat jawab betoi, lau tak iqa cepuk korang) hahaha, lawak ja... yang dulu ni malasa gila nak buat kebaikan, bulan ni tiba-tiba rasa rajin ja.. ( ayat tak boleh belah) hehe.. 


     Tapi kan semenjak dua menjak ni kan, mungkin iqa ni EMO lebih sikit kot sebab walaupon perkara kecik la, sungguh sensetif, air mata ni senang ja keluar bagaikan air terjun.. tapi tak la menangis depan orang, pergi kat satu port baik punya.. apa lagi... huwaaaaaaaaaaaaaaa.... (tapi tak la air mata kelur darah)

     Lepas lagi 1 TABIAT  yang agak pelik. bukak ja laptop or bukak lagu kat handset tekan ja lagu  jiwang, mula la melalak tak ketahuan ala, macam orang baru sakit mental... haha... nasib baik mak dah paham dah dengan perangai anak bongsu dia ni.. so, my mom tak kesah la.. huhu...

 Paling suka dengar lagu time study sebab tak rasa menagtuk pon, lepas tu bila rasa tesyen semacam ja, mula la nyanyi macam orang gila... haha.. biasa la,.. seperti bak kata kawan aku, fatin, NORMAL LA TU... hehe.. tapi lau jiran dengar mesti kata " budak ni kena sawan ka pa??" hahaha.. NO COMENT..!!!


Minggu depan exam.. apa lagi mula gelabah nak study yang ni la, yang tu la... alamak assigment ICT dan akaun tak siap lagi.. camna ni?? Lepas ni jarang la update blog, lau taip buat entry pon ada oarang nak baca ka???
errmm.. entah la... Ok la, harap semua orang puasa ya.. tak baik bohong pada diri sendiri....


                            tapi tak la sedasyat sperti gambar atas ni...





p/s: update blog sambil dengar lagu vierra TERLALU LAMA...
           (cari ja dalam you tube ada)..

Thankz ya, DATANG LAGI YA, ^__^

0 love iqa zaliqa:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...