Untuk Korang SEMUA..!!!

  Salam guys...

 Tengah tarik nafas panjang-panjang sebab nak bagitau kat semua iqa nak ucapkan



























             SELAMAT HARI RAYA
              MAAF ZAHIR & BATIN




 NAK MINTA AMPUN PADA SESIAPA YANG BENCI OR MARAH DAN XSUKA PADA IQA, MAAF JIKA IQA IQA SAKIT HATI KORANG, SORY SANGAT




terima pada sesiapa yang sudi baca entry iqa, i love u all...
 harap korang bahagia di samping keluarga yang tersayang di hari yang mulia ni....




raya-raya gak la, tapi.........................
jangan lupa bagi duit raya kat iqa... hehe....


PESANAN:

 Untuk my mom n dad: minta ampun jika iqa da buat salah, iqa tau iqa banyak sakitkan hati mak dan bah.. maaf sangat2..
dannn jangan lupa bagi la duit raya kat anak bongsu ni.. hehe..






Untuk blogger: harap korang happy bersama keluarga, jangan lupa post la enry korang pasal raya tahun ni.. hehe...




Untuk budak-budak kolah SMKKN: raya ni sorry la tak dapat beraya bersama korang sebab iqa kena balik kampung kulim dan perak la.. mai la rumah raya kelima, time tu iqa da kat rumah dah...




Untuk adik beradik: jumpa hari raya ni, raya pertama di kulim raya kedua di perak.. miss korang sangat2....






Untuk MR.Z: Miss u sangat-sangat, insyaallah nanti kita jumpa ya... lau jumpa jangan lupa bagi duit raya tau.. hehe.. minta maaf lau iqa da wat salah kat MR Z, tahniah sebab tahan perangai iqa yang agak gila-gila dan manja ni.. hehe..








  Dan kepada sesiapa yang mengenali diri ini, 
mohon ampun sangat-sangat.. 
tiada orang yang perfect pon di duniawi ni....


sedang cuba pakai selendang, hehe...




P/S: tengah sibuk kemas barang sebab nak balik kampung kulim dan perak...
wait me...!!!!!!!!!





Thankz ya, DATANG LAGI YA, ^__^

0 love iqa zaliqa:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...