Ok ok Iqa buat entry khas untuk cousin aku dan video budak-budak comel... :)

salam...


   Setelah dipaksa oleh Cik Atieqah untuk buat entry baru sebab lama dah tak buat.. disebabkan iqa sayang dia sangat-sangat so i buat entry khas untuk u tau.. boleh promote blog baru u... haha...

  Nak tahu tak siapa Cik Atieqah ni, dia la cousin yang paling ku sayang dan iqa telah anggap dia sebagai adik iqa sendiri sebab iqa xda adik, anak bongsu katakan.. haha... i love she.. baru ja form 1 tapi macam budak matang ja sebab iqa yang mengajar dia jadi matang, haha, ajar yang baik-baik la.. lau ajar yang pelik-pelik tak pasal-pasal iqa dapat hadiah dari mak dia dan mak iqa.. hehe..

  Pandai tau budak ni, lau tak, tak dapat la 5A dalam UPSR 2010.. iqa ni ja malas gila, dia tu agak rajin dan pandai, malu pulak iqa ni.. hehe..(sejak bila la ku pandai malu ni..??) lau taime cuti kolah ja mesti iqa ambik kesempatan dalam kesempitan pergi tidor rumah dia, sejak dari kecil lagi iqa akan duduk rumah dia time cuti, lau iqa tak pergi mesti dia paksa iqa pergi gak.. haha...

   Sampai adik-adik dia pon best lau iqa pergi rumah mereka, nak tau sebab pa?? sebab mereka boleh p kedai dengan iqa.. boleh main dengan mereka, dengar luahan hati mereka, dan macam-macam la.. memang best la, iqa sayang mereka sangat.. tapi tak tau la mereka sayang iqa ka tak..??? i dont know...

  Paling best time sebelum nak tidor, macam-macam  kami berborak sehinggakan tak sedar kami tertidor.. hehe.. bagi kami tiada rahsia la, bagaikan adik beradik.. hehe..

    nak tengok tak video mereka time mereka kecil dulu.. memang comel siooottt.. tapi sekarang mereka dah besar tapi tetap comel.. hehe..

                                 MEMPERSEMBAHKAN..!!!!!!

COMEL TAK?? cepat kata comel nanti merajuk pulak budak-budak ni.. hehe...


DAN LAGI SATU..!!!

                                                                                                        

                                                                                                         
ni lagi sweettt... ^__^


Tak silap video ni dah ambik 5 ke 6tahun entah.. tapi lama dah... 
ok la, iqa sentiasa sayang korang... korang the best..!!








P/S: Iqa memang suka layan kerenah budak budak... dan ni blog budak yang kecil macam toyol dalam video atas tu, sila la usya blog dia ya.. Ayesh hebat..





Thankz ya, DATANG LAGI YA, ^__^

Maafkan iqa... Selamat tinggal..........

Salam guys...

    Ni bukan entry putus cinta ka patah hati ka..  lau nak tau ni entry tentang pa..?? sila baca ya, tak paksa la...
Meh ni nak gitau, sebenarnya iqa nak berhenti blogger.. Bukan merajuk ke atau dah bosan nak buat entry dan bukan nak berhenti blogger buat selama-lamanya, hanya seketika ja...

Sebab apa iqa nak berhenti seketika,


    Sekarang ni iqa sibuk buat kerja khusus akaun la ict la, pening kepala la, nak copy & paste yang kawan punya takut nanti kantoi dengan cikgu, so iqa pon dengan gigihnya buat sendiri dengan penuh kesabaran.. (padahalnya macam nak hempuk ja laptop ni yang selalu buat hal)   memang macam orang dok university yang sibuk yang assegment padahalnya baru budak form 4, taktau la form 5 ni rasanya nak on9 fb pon xsempat kot, (kataja padahalnya on9 24 jam)


    Memang iqa mengaku iqa on9 fb 24 jam padahalnya biar camtu ja, dok cari bahan dalam internet la dengan rasa malas gila... tapi sebagai pelajar sabar ja la...


   Banyak entry iqa nak post tapi sabar ya, sebulan ni memang iqa sibuk sangat.. dah la sedih bulan ni cuti hari jumaat ja, hari sabtu kena p khusus pulak.. adoi... (Camna na la iqa nak p datting ni dok sibuk memanjang ja.. hehe)..


    Dengan bulan 10 ni ada exam final form 4, adoi, oarang kuarang pandai kenala baca buku lebih sikit dapatteruk dapat la hadiah dari mak yang baik hati... (hadiah beleter 24 jam, ambik ko..!!!) untuk dapat pujian dari mak 24 jam kena la dapat yang terbaik dalam exam....

   Iqa akan buat entry lagi tapi lambat la sikit, nak stop sebentar nak tumpu belajar dulu,  insyaallah lau da masa nanti iqa buat entry lagi, tapi lambat lagi la.. bulan ni memangsibuk sangat, iqa memang tak pandai berbahagi masa dan iqa seorang yang kelam kelabut, tu yang nak stop blogger jap..

kepada semua yang peminat setia yang selalu keluar masuk tengok blog iqa, terima kasih ya... sayang korang... ok bye..... muaaaahhhhh.. :)

   


P/s: tq kepada someone yang selau bagi dorongan.. :)
Thankz ya, DATANG LAGI YA, ^__^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...