Maafkan iqa... Selamat tinggal..........

Salam guys...

    Ni bukan entry putus cinta ka patah hati ka..  lau nak tau ni entry tentang pa..?? sila baca ya, tak paksa la...
Meh ni nak gitau, sebenarnya iqa nak berhenti blogger.. Bukan merajuk ke atau dah bosan nak buat entry dan bukan nak berhenti blogger buat selama-lamanya, hanya seketika ja...

Sebab apa iqa nak berhenti seketika,


    Sekarang ni iqa sibuk buat kerja khusus akaun la ict la, pening kepala la, nak copy & paste yang kawan punya takut nanti kantoi dengan cikgu, so iqa pon dengan gigihnya buat sendiri dengan penuh kesabaran.. (padahalnya macam nak hempuk ja laptop ni yang selalu buat hal)   memang macam orang dok university yang sibuk yang assegment padahalnya baru budak form 4, taktau la form 5 ni rasanya nak on9 fb pon xsempat kot, (kataja padahalnya on9 24 jam)


    Memang iqa mengaku iqa on9 fb 24 jam padahalnya biar camtu ja, dok cari bahan dalam internet la dengan rasa malas gila... tapi sebagai pelajar sabar ja la...


   Banyak entry iqa nak post tapi sabar ya, sebulan ni memang iqa sibuk sangat.. dah la sedih bulan ni cuti hari jumaat ja, hari sabtu kena p khusus pulak.. adoi... (Camna na la iqa nak p datting ni dok sibuk memanjang ja.. hehe)..


    Dengan bulan 10 ni ada exam final form 4, adoi, oarang kuarang pandai kenala baca buku lebih sikit dapatteruk dapat la hadiah dari mak yang baik hati... (hadiah beleter 24 jam, ambik ko..!!!) untuk dapat pujian dari mak 24 jam kena la dapat yang terbaik dalam exam....

   Iqa akan buat entry lagi tapi lambat la sikit, nak stop sebentar nak tumpu belajar dulu,  insyaallah lau da masa nanti iqa buat entry lagi, tapi lambat lagi la.. bulan ni memangsibuk sangat, iqa memang tak pandai berbahagi masa dan iqa seorang yang kelam kelabut, tu yang nak stop blogger jap..

kepada semua yang peminat setia yang selalu keluar masuk tengok blog iqa, terima kasih ya... sayang korang... ok bye..... muaaaahhhhh.. :)

   


P/s: tq kepada someone yang selau bagi dorongan.. :)
Thankz ya, DATANG LAGI YA, ^__^

0 love iqa zaliqa:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...