Ok ok Iqa buat entry khas untuk cousin aku dan video budak-budak comel... :)

salam...


   Setelah dipaksa oleh Cik Atieqah untuk buat entry baru sebab lama dah tak buat.. disebabkan iqa sayang dia sangat-sangat so i buat entry khas untuk u tau.. boleh promote blog baru u... haha...

  Nak tahu tak siapa Cik Atieqah ni, dia la cousin yang paling ku sayang dan iqa telah anggap dia sebagai adik iqa sendiri sebab iqa xda adik, anak bongsu katakan.. haha... i love she.. baru ja form 1 tapi macam budak matang ja sebab iqa yang mengajar dia jadi matang, haha, ajar yang baik-baik la.. lau ajar yang pelik-pelik tak pasal-pasal iqa dapat hadiah dari mak dia dan mak iqa.. hehe..

  Pandai tau budak ni, lau tak, tak dapat la 5A dalam UPSR 2010.. iqa ni ja malas gila, dia tu agak rajin dan pandai, malu pulak iqa ni.. hehe..(sejak bila la ku pandai malu ni..??) lau taime cuti kolah ja mesti iqa ambik kesempatan dalam kesempitan pergi tidor rumah dia, sejak dari kecil lagi iqa akan duduk rumah dia time cuti, lau iqa tak pergi mesti dia paksa iqa pergi gak.. haha...

   Sampai adik-adik dia pon best lau iqa pergi rumah mereka, nak tau sebab pa?? sebab mereka boleh p kedai dengan iqa.. boleh main dengan mereka, dengar luahan hati mereka, dan macam-macam la.. memang best la, iqa sayang mereka sangat.. tapi tak tau la mereka sayang iqa ka tak..??? i dont know...

  Paling best time sebelum nak tidor, macam-macam  kami berborak sehinggakan tak sedar kami tertidor.. hehe.. bagi kami tiada rahsia la, bagaikan adik beradik.. hehe..

    nak tengok tak video mereka time mereka kecil dulu.. memang comel siooottt.. tapi sekarang mereka dah besar tapi tetap comel.. hehe..

                                 MEMPERSEMBAHKAN..!!!!!!

COMEL TAK?? cepat kata comel nanti merajuk pulak budak-budak ni.. hehe...


DAN LAGI SATU..!!!

                                                                                                        

                                                                                                         
ni lagi sweettt... ^__^


Tak silap video ni dah ambik 5 ke 6tahun entah.. tapi lama dah... 
ok la, iqa sentiasa sayang korang... korang the best..!!








P/S: Iqa memang suka layan kerenah budak budak... dan ni blog budak yang kecil macam toyol dalam video atas tu, sila la usya blog dia ya.. Ayesh hebat..





Thankz ya, DATANG LAGI YA, ^__^

0 love iqa zaliqa:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...