Examm... Time untuk pecah otak..

Salam...

    Lama weyh tak update.... rindu sama u la blog... Entry kali nampak ganas kan... memey la ganas tengok orang la beb...



   Alamak tak ganas la sebab pakai baju kurung, nampak ayu x..??      


Alamak tersasul pulak bukan nak citer pasal ganas ka pasal lembut ka... nak citer pasal EXAM...
boleh pecah otak beb nak perah segala ilmu yang telah aku pelajari untuk dapat jawab soalan, last-last tak dapat jawapan tidur ja atas meja... haha..... adik-adik jangan tiru gaya ni ya....

     kan result korang semua GAGAL, habis la kena marah ngn ibu bapa...

       Saya mengaku saya buat jugak macam kat gambar kat atas tu tapi selepas berjaya jawab semua soalan la...(nak tunjuk diri ni hebat la tu... perasan..!!) time exam ni rasa macam nak khatab semua buku supaya senang jawab tapi TERLAMBAT!! semua rasa gelabah la rasa macam menyesal sebab time cikgu ajar iqa dok tidur walaupon meja iqa betoi2 depan cikgu, tapi dah letih dengan tak malu tidur ja.. hehehe..(kantoi..) lani time jawab mula la cakap mengapa la aku x boleh jawab padahal cikgu dah bagitau... hahaha.. padam muka sebab mengabaikan pelajaran... nasib baik exam kalau SPM mampus aku..!!!


       Tapi kan ada la sorang budak ni kan... sibuk study la sampai nak mesej ngn kita pon tak boleh.. Ni yang iqa nak merajuk ni... Tak pa la b kan sibuk nak mesej ngn bby pon tak sempat kan,. (saja ja nak taip kecil supaya korang tak nampak) Good luck for exam ya.. miss u sangat2.. balik kedah nanti kita jumpa tau... :)


      Haissshhh... nak luah hati la pulak.. hehe.. sorry2...  ni sebab kes rindu lani... huhu... lagi dua 2 subjek ja lagi, lepas tu kita ENJOY... huhu...




P/s: good luck kepada sesiapa yang exam ya...  do the best..!!
Thankz ya, DATANG LAGI YA, ^__^

2 love iqa zaliqa:

fizty said...

amboihhh...gud luck..

nabilahdafiq+u said...

HAHAHA..gambate :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...