tak nak buat apa time cuti.. So..????

Salam....

  Cuti baru 4 hari, tapi kan rasa lama sangat sebab bosan tak tahu nak buat apa, cuti deepavali punya pasal, dapat cuti sekolah padahalnya kat kolah tu ada 2 oarang ja budak india.. terima kasih la sebab mereka 2 orang kami cuti.. hehehe... dapat gak lah hilang kan tekanan..

 Disebabkan mula rasa bosan tahap gaban, dah tak larat nak on9 dah, asyik-asyik muka aku ni ja dok on9 mesti ada cemuih tengok iqa ni ja kan dok on9, so off9 sehari... Call member ajak lepak kat rumah boleh study, so mereka datang la, study dalam 3 jam macam tu, memang riuh rendah gila la dalam bilik iqa tu padahalnya member tu 2 orang ja datang... campur iqa jadi 3 la.. hehe...

   Lepas tu ada mereka ajak p makan  ais ABC, iqa ok ja kalau ada orang bagi tumpang sebab iqa xda lesen, (TERKANTOI) lain la mereka da lesen... Dengan bangganya merempit dengan mereka sejauh............. (terlupa nk ukur la) hehe.. Ambil member lagi sorang dekat rumah dia, lepas tu p kedai ais ABC, adoi, dah la lapar tahap gaban dah ni, kedai tutup pulak...

cisss.....


    Tiba-tiba member ajak p Puncak Janing, (tempat berkelah) disebabkan menumpang  orang la, terpaksa la ikut.. Sampai-sampai ja tempat, ALAMAK, baru perasan kami p 4 orang pompuan, terlupa xda lelaki yang ikut, harap-harap xda pa terjadi sebab sampai-sampai ja bukan sekelompok dah ni, beribu2 sekelompok lelaki dok melepak, CAMNA NI..???

 Nasib baik tak kacau kami, member ajak turun p sungai, tangkap-tangkap gambar jap...

                                    NAK TENGOK PIC KAMI, JOM USYA...!!!!



                    ciss, tak bawak baju la pulak...


                     bertapa sebentar..!!!




                         thanks spent with me..!!


                                  Happy with them..!!!



                     kereta sapa entah, tunpang possing sekejap..!!


                          abaikan capaital Z tu noh... hehe...




                                                Minat rempit..!!!


best la gak p melepak, hilangkan tekanan walaupon sekejap ja sebab macam nak hujan, so apa lagi jom MEREMPIT..!!!! haha....


P/S: walaupon bulan exam p jalan-jalan gak... hehe... ^___^
                                                                      
Thankz ya, DATANG LAGI YA, ^__^

2 love iqa zaliqa:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...