Bila ada orang sponsor nak buat header blog..

Salam...

 Hari ni iqa happy sangat-sangat, dah lama iqa nak suruh orang buat header blog iqa tapi tak tahu nak suruh siapa, tak nak la kena bayar mahal-mahal, dah la duit tak da tambah pulak time cuti ni lagi la tak da sebab mak dan abah tak bagi duit dah.. nak topup pon xda duit..  >......<


Tapi iqa macam mana entah Atieqah (my cousin), tak kenal, sila tengok Entry ni.. Dia nak tolong iqa buat header, ingatkan nak buat satu ja la, rupa-rupanya dah nak hampir 10 header dia buat.. terkejut gak la, bukak ja FB tadi dia post kat iqa, dia cakap header dah siap, comel-comel dia buat walaupon simple ja...

 Tak kena bayar duit pon, tak pa nanti iqa belanja dia kesian pulak orang buat penat-penat kita tak bagi pa pon, tapi belanja yang murah ja sebab tengah miskin sekarang.. hehe.. tapi sayang dia dah padam blog dia dah sebab dia malas nak update la tu.. hehe.. dya buat header pon sebab bosan la tu...


 Lepas  ni jangan hairan kalau blog iqa jap header ni jap header lain, jangan kata pa pon saja nak tukar-tukar, kalau tak buat macam tu takut ada merajuk pulak kan.. hehe...


p/s: lepas ni pakat semua suruh dia buat header ya, ( tu pon kalau dia nak la..) >......<

 
Thankz ya, DATANG LAGI YA, ^__^

0 love iqa zaliqa:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...