Happy Birthday my BFF.. ^__^

Salam...
 

      Entry kali ni khas untuk sahabat yang paling iqa sayang, nak tahu sapa..


Fatin yang tak pakai cermin mata tu...       

itu la my bff, comel kan, comel lagi dari iqa (rendah diri pulak) serius iqa happy sangat dengan dia, segala secret dia ada dekat iqa dan segala secret iqa ada kat dia, so xboleh bocor2 rahsia, lau salah sorang bocor rahsia, putus la hubungan kami..XNAK..!!! tak suka,

   Ok2, nak tahu tak macam mana kami boleh kawan jom baca, tapi maaf la rasanya entry kali ni agak panjang la.. hehe.. harap tak kisah.. ^__^


    Masa form 1, iqa satu kelas dengan dia, time tu kurang rapat lagi, cuma tegur-tgur macam tu ja, entah macam mana entah kami boleh rapat, iqa sendiri pon tak tahu, tapi time form 2, mula dah rapat, masin-masing dah ada handset dah time tu, mula la tukar number fhone, mula la main mesej, haha macam couple pulak.. saja hilang bosan..

    Yang paling best, form 3, time tu di mana ada iqa disitu ada fatin.. betol!! tak bohong la..macam kembar pulak, haha.. salah sorang tak pergi sekolah, mesti yang satu lagi rasa bosan.. hehe, serius tak bohong..!!
yang paling best iqa pernah tidur rumah dia, tengok bertapa rapatnya kami.. kau ada..??? hehe, keluarga dia semua sportting dan kalau iqa lama tak pergi mesti tokwan dia tanya kenapa iqa tak pergi.. hehe..


  Dia pernah tidur rumah iqa gak, dan dia pernah tidur rumah tok iqa dekat kulim.. Serius iqa betoi-betoi sayang kan dia bagaimana iqa sayang kan keluarga iqa, macam tu la iqa sayang kan fatin...

   Sekarang masing- masing kelas dah berbeza, dulu 3 tahun kelas sekali dengan dia sekarang iqa kelas akaun, dya kelas Sains, tapi tak pa kami tetap jumpa..


    Hari ni birthday dia, sorry lambat buat entry ni, harap tak marah ya...

iqa nak ucap kan happy birtday fatin yang ke 
16 tahun,          
            tq jadi kawan iqa..!!!
                    love u..!!!



p/s: dah hampir 4 tahun kita kawan, dan harap akan berkawan selama-selamanya...
Thankz ya, DATANG LAGI YA, ^__^

1 love iqa zaliqa:

fizty said...

tq..iqa my bff coz wat entry ny..terharunya..nak nagis boleh?(^_^)luv u

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...