Masa untuk Mencantikkan blog... hehe

 Salam...

 sekarang jam menunjukkan pukul 3.00 pagi, teruk punya orang, time ni pon tak tidur lagi, mentang-mentang la cuti sok, hehe.. Disebabkan agak jeless tengok blog orang cantik dan comel sangat-sangat, rasa macam nak ubah suai ja blog iqa ni, so curi masa tidur untuk buat mencantikkan blog,

tapi...
blog korang lebih comel lagi la, iqa bukan reti sangat buat, just buat simple-simple ja, iqa buat start pukul 11.00 malam hingga pukul 3.00 pagi, lepas mesej dengan mr Z, iqa suruh dia tidur, padahal iqa tak tidur lagi sebab tak mengantuk... so, dengan rajinnya ubah suai la blog ni..  Sambil tu buat maggie sebab lapar sangat.. haha, apa punya anak dara, malas nak masak, buat maggie ja.. huhu.

ok la, mengantuk teramat sangat ni.. katil saya sudah panggil untuk tidur,

   Muka malu sebab blog pink sangat dan campur purple.. terselah kelembutan aku.. haha...

P/S: harap korang suka la, tapi pink sangat la blog ni, haha, abaikan la..
(sesiapa nak bagi komen pasal blog ni silakan..)
Thankz ya, DATANG LAGI YA, ^__^

0 love iqa zaliqa:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...