Musim cuti sudah bermula.. ^__^

Salam 1 Malaysia..


Hari ni last sekolah, lepas tu cuti sekolah selama sebulan setengah, tapi kannn.... kerja kolah banyak gila, sempatka siap?? maybe sempat kot, hehe.. tak pa demi SPM 2012, terpaksa la berusaha, ingat senang nak sambung pelajaran kat university, so wajib la berusaha sekarang,


Cepat betoi masa berlalu, tahun depan dah 17 tahun, rasa macam semalam ja baru lahir, hehe.. serius tak bohong lol, yang iqa rasa macam nak jadi kecil balik, tak nak berlajar sampai larut malam, terpaksa bangun awal untuk baca buku, rasa macam malas nak buat semua tu, nak jadi kecik, nak main ja..

 Tapi apakan daya aku, kena sedar yang diri ni sudah mahu masuk 17 tahun, tak boleh main-main lagi, harus fokus untuk pelajaran.. Mood agak baik untuk menyiapkan segala kerja kolah, kerja khursus sebelum bulan 12, tapi adakah akan siap, Insyaallah... kena siap gak,

Sebab
nak cuti dengan keluarga, nak p jalan-jalan dengan member dan nak jumpa MR Z.. haha, dan yang penting nak p tusyen dengan hati yang tenang tanpa memikir kerja kolah, tumpu perhatian time tusyen,, huhu..
Tusyen time cuti kolah agar tak buang masa dengan on9 FB 24 jam.. (mak yang kata)

Time cuti ni jugak iqa akan mula terjah blog orang, mula update blog selalu, mula kacau shoutbox orang dan isyaallah akan aktif dalam contest, saja suka-suka ja masuk bukan niat nak menang, lau menang alhamdulilah..




p/s: tak pernah lagi masuk contest, huhu

Thankz ya, DATANG LAGI YA, ^__^

0 love iqa zaliqa:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...