Tahun depan form 5, OMG...!!!

Salam...

   Cepat betul masa berlalu, tahun depan dah form 5, SPM, ohhhhh tidaaakkkkkkk...!! serius tak bersedia lagi, kalau la ada mesin undur masa, dah lama dah iqa undur masa, hehe, tapi sayang tak wujud lagi mesin undur masa, nak iqa buat kan, haha, kita bukan ambik aliran sains pon, kita ambil aliran akaun ja...

  14.11.2011, budak spm periksa, yang iqa ni tahun depan, setahun ja lagi sekolah lepas tu tak tahu nak jadi apa, adakah masuk unirvesity or kerja, tak tahu..!! tu semua kena tengok result dapat berapa.

   Kenapa cepat sangat masa berlalu, tak sanggup la nak tempuhi tahun depan, memang tak sanggup, iqa bukan pandai sangat so kena berusaha gigih la tahun depan, memang tahun ni iqa main-main, tak serius dalam pelajaran, tapi tahun depan tak nak main-main dah, sedih weyh result teruk akhir tahun, tu la balasan orang yang tak study, hehe...
 
   Tapi
 menyesal sekarang tak pa, jangan menyesal lepas ambil result SPM, dah tak berguna time tu, tahun depan insyaallah iqa akan berusaha lebih baik..


Kepada sesiapa yang blogger SPM tahun ni, GOOD LUCK YA, kepada blogger yang sebaya dengan iqa, tahun depan berusaha for SPM... 

                        Terfikir untuk masa depan sekejap, hehe...



P/S: bila la matematik tambahan nak lulus ni asyik gagal ja.. adoi2.. hehe..
Thankz ya, DATANG LAGI YA, ^__^

0 love iqa zaliqa:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...