Video untuk form 4 2011 (SMKKN)

Salam Guys...



Ni video yang second iqa buat, yang first Entry ni, ni untuk video kawan-kawan iqa, serius iqa memang sayang kat mereka, banyak sangat pic member so apalagi terasa nak buat video.. so ni la hasilnya...






lau tak jelas tekan gambar tu ya.. ^___^

       yang iqa bulat warna hitam tu cikgu iqa komen cikgu kesayangan tu, tapi takda pulak gambar dia kat video, haish2.. lupa nk bergambar dengan dia, hehe.. sorry ya. yang warna merah tu tajuk video atas ni..
sebenarnya ramai lagi dok komen, dan like, thankz ya sapa yang komen tu and like.. terharu tau.. hehe.
. >....<



p/s: jangan dok usya pulak member-member iqa tu.. hehe..
amran lembut,,!! >....<

Thankz ya, DATANG LAGI YA, ^__^

0 love iqa zaliqa:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...