Apa Azam baru tahun 2012??

Assamualaikum guys..

   Eh, eh nak masuk tahun 2012 dah ka?? cepatnya masa berlalu, terlupa pulak, kalau masuk tahun 2012 ini bermakna iqa nak SPM la.. Adoi.. Napa la cepat sangat ni... iqa rasa gelabah dah.. tapi harus la semangat ya..

  Apa eh azam baru korang?? tak pikir lagi ka? baru nak pikir ka?? haha, sama la kita, iqa pon baru dok pikir.. hehe.. Tapi azam baru iqa ni mesti la nak berjaya dalam SPM kan, teringin  nak masuk U oi.. Sapa tak ingin nak masuk menara gading kan.. tapi kena la usaha kan..

   Tapi iqa ada azam baru.. diam-diam, jangan bagi tau orang lain, just yang baca ja tau.. suspen ke?? haha, rileks la, azam baru iqa  ialah,:

 -Tak nak diri diperbodohkan.. (tahun 2011 memang rasa diri diperbodohkan)
- Tak nak hati disakitkan dan tak nak jaga perasaan orang saja habis tu sapa nak jaga hati kita kan...??
so, lebih baik kita jaga hati kita jugak, nak orang jaga hati kita.. (jangan harap la)
- Lebih tegas pendirian, tak nak orang mainkan kita.. (macam sama yang first ja, haha..)
- Hati ni tutup rapat pasal cinta, couple ni.. malas nak pikir dah.. (lepas SPM, kita pkir balik ya.. hehe)
- Tak nak malas dah dan tak nak tidur dalam kelas dah.. kena belajar rajin-rajin sebab tahun 2012 tahun last dah..



     Rasa-rasanya iqa berjaya tak nak capai azam atas tu, kena la capai kan, lau tak berjaya, camna iqa nak berjaya Dalam SPM kan.. Spm tu maksud Sijil Pelajaran Malaysia kan.. tapi bagi iqa maksudnya Sijil Paling Mudah (SPM).. YUPPP... paling mudah untuk berjaya masa depan dan paling mudah untuk hancurkan masa depan kita... so, sapa tahun 1995... pikir la nak mana satu kan.. (rasa macam penceramah pulak, hehe)

    P/S: maybe ni entry last untuk tahun 2011...huhu.. =,=

Thankz ya, DATANG LAGI YA, ^__^

0 love iqa zaliqa:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...