Balik kampung Perak..!!!

Salam.. (kena taip laju-laju ni)


      Nak tau sebab pa kena taip laju-laju ni, sebab mak bising.. haha.. tapi sempat online dan update.. lepas ni 2 hari tak boleh online dan update blog, sebab nak balik kampung perak (belah abah).. ada kenduri kat sana..


      Yeah... boleh jumpa cousin yang satu kepala dengan iqa.. haha... sebenarnya ramai gila cousin iqa, mana taknya adik-beradik abah ada 13 orang.. kalau jumpa tu, riuh gila beb... macam-macam gelagat ada... last iqa jumpa adik-beradik kat belah perak hari raya aidilfitri...


   ok la, sibuk kemas barang ni... nak sambung kemas balik.. hehe... tapi sedih sebab boleh p hari sabtu dan ahad ja.. selalu ja 3 hari balik perak, ni 2 hari ja, sebab abah sibuk dengan kerja, tapi sempat balik jugak...
Thankz ya, DATANG LAGI YA, ^__^

0 love iqa zaliqa:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...