Begini kah aku time tua nanti..???

Asslamualaikum guys..

   sekarang iqa ada kat kampung, tadi tiba-tiba ja tok jatuh sakit, so emak suruh la iqa picit-picit tok.. lepas tu tok nak p tandas kami semua (Iqa, mak, abah dan tokwan) pimpin tok, lepas tu agak kelam kabut la sebab tok tak boleh jalan sebab tak larat so terpaksa la usung tok, lepas tu tokwan ambil kerusi roda (dalam hati ni kalau tadi ambil kerusi roda kan senang tak larat nak usung) 

   Now tok boleh berbaring atas katil maybe kalau dia masih tak larat lagi, kami akan bawa dia ke hospital kulim la, tapi tak pasti la lagi.. sekarang iqa tak boleh tidur sebab kena jaga tok, mak dan abah dah tidur sebab jap mereka pulak kena jaga, sambil jaga agak bosan iqa update blog jap..lagipon tok tidur dah takut dia terjaga nak ke tandas ja.. 


   Sambil taip entry ni, pkir gak nanti aku tua macam tok ka?? tak larat nak bangun, dok atas katil ja, nak ke tandas pon tak boleh, apa tah lagi nak berjalan-jalan lagi la pon tak boleh, kena harap kat anak-anak ja la, patut kena anak ramai ni, hehe.. (apasal cakap pasal anak-anak pulak??) hahaha.. ok-ok malas nak taip panjang-panjang sebab iqa jadi nurse tok malam ni.. ok..




p/s: cita-cita iqa bukan nurse ataupon doktor tapi akauntan ya.. hehe..

Thankz ya, DATANG LAGI YA, ^__^

0 love iqa zaliqa:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...