Rindu la gajet ni... :(

Salam..

  gajet apa yang iqa rindu ya.. first gajet yang iqa ada iaitu handset bawah ni..

                          
                                                   
     
tapi rosak la.. handset ni first iqa ada, guna duit sendiri tau.. nak tau sebab pa rosak.. jangan dok gelak tau..
Tapi sempat la pakai setahun lebih..

    Hari bila tak pasti la, memang time tu iqa jarang sangat guna handset sebab tak sapa nk contact la.. iqa p pekan ngn mak jap.. iqa beli kentang yang mentah untuk goreng balik satgi.. time  dah beli tu iqa letak handset dalam plastik la..

  Balik-balik tu, mak suruh letak kentang tu dalam peti ais.. iqa letak la.. dalam sejam lepas tu.. cari handset sebab nak dengar lagu.. cari punya cari.. dalam hati kata hilang pa handset ni.. adoi, mampus la aku lau xda handset... nak call tak leh sebab buat silent.. (tu la padah buat silent) memang time tu lupa handset letak mana..


   Perut ni bunyi pulak sebab lapar.. ambil la kentang dalam peti ais.. kononnya nak goreng la.. tup tup.. rasa macam kenal ja benda ni.. apa eh.. tengok-tengok dalam plastik tu ada handset... hahahaha.. tak pasal-pasal handset aku da dalam peti ais dalam 2 jam macam tu la..  cepat-cepat p jemur kat kipas.. bukak bateri dan sim.. lepas dalam setengah jam macam tu on la handset.. fuhhhh... nasib baik tak rosak..



    Tapi lepas 2 minguu macam tu handset tu rosak sebab ada air dalam handset tu.. haha.. ni gara-gara handset tu baik punya tidur dalam peti ais.. yang iqa ni dok gelabah cari.. haha.. Nasib baik sekarang ada handset lain.. abah tolong beli.. hehe.. nak harap iqa beli memang lambat la.. tahun ni gak la abah beli.. huhu...



P/s: sampai sekarang mak dan abah tak tahu handset iqa rosak sebab pa.. hehe.. cuma bagitau kata kena air kot.. haha... ^__^

Thankz ya, DATANG LAGI YA, ^__^

0 love iqa zaliqa:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...