Suka Duka tahun 2011 aku tempuhi..!!

Hai-hai, Apa cer?? Busy ka?? xkan busy sampai tak baca blog dulu.. meyh la singgah baca entry ni.. tu pon lau sudi la, lau tak sudi xpa la.. (nak merajuk) hehe...

  Jap baru nak pikir, apa eh suka duka yang iqa tempuhi sepanjang tahun 2011 ni.. jap la, nak pikir jap...Ambil masa 20 minit sambil makan cokelat daim.. baru dapat pikir dan imbas balik.. nampak sangat aku ni pelupa la kan...

    Awal tahun 2011, iqa dapat tawaran  ke teknik Langkawi tapi disebabkan anak bongsu mak tak bagi la tambah pulak sorang ni ja anak pompuan kan.. ok, nak tak nak iqa kolah smk Kuala Nerang.. Dok kelas Akaun.. agak mencabar degan kerja khursus tu la ni la.. pening kepala la..


   Biar iqa mengaku siap-siap pulak, iqa ni lambat nak paham cikit bab2 pelajaran ni.. so iqa kena study lebih la.. nak paham satu bab agak lambat sikit ya.. so terma kasih la yang sapa dok ajar iqa ya..

    Memang agak mencabar tahun 2011 ni, air mata ja la peneman iqa bila ada masalah yang tak boleh handle.. menangis la sekuat-kuatnya.. lepas dah reda baru pikir macam mana nak handle masalah ya.. ada kawan-kawan yang sanggup dengar masalah iqa.. thankz sangat-sangat, tak tahu nak balas apa.. nak cokelat daim seorang satu.. cukup tak?? hehe...

    Tahun 2011 jugak tahun yang mencabar bagi iqa dan Mr Z.. Sesiapa yang rapat dengan iqa tau la.. thankz ya member2.. sayang korang sangat.. sanggup dengar masalah iqa.. malas la nak luah kat blog ni.. nanti masalah lagi terukkan...


    Bila la masalah nak selesaikan.. tapikan esok dah masuk tahun 2012.. Harap sangat-sangat tahun 2012 tahun yang bagus dan rajin.. tau la dulu iqa malas sangat.. ni nak SPM.. kena rajin kan..  Harap masalah-masalah tak da time nak SPM.. Lau tak teruk la aku..!!!

    Ok la.. Selamat tinggal 2011.. Selamat datang 2012.. Tahun 2012 iqa akan buat entry yang lebih menarik untuk blog ni.. Iqa sayang blog ni sangat sebab iqa boleh cerita macam-macam kat blog ni..Sayang blog ni.. muaaaahhhh..!!!

 

 P/S: Entry ni macam putar belit kan, sebab otak ni pening kepala.. dok pikir nak kolah dah.. nak cuti lagi..!! hehe..  >.....<



    
Thankz ya, DATANG LAGI YA, ^__^

0 love iqa zaliqa:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...