Tak cukup tidur weyh..!!!

Salam, hye guys...


   Hari ni hari yang agak penat la.. serius tidur tak cukup.. dengan tok masuk hospital la dengan buat kerja kolah yang bertambun-tambun ni.. tapi tetap online fb and update blog.. haha..(kantoi) sekrang ni tahan mata sebab nak update blog punya pasal..


   Alamak... sok kena bangun pagi, sebab ada kelas tambahan la pulak.. dari Kulim nak ke Kuala Nerang ambil masa 2 jam.. kena bagun awal la jawabnya da ada kelas pagi.. lepas tu petang tu kena balik kulim pulak nak tengok tok kat hospital.. iqa balik kampung bukan dengan tangan kosong bawak balik habis kerja kolah.. kerja iqa dok usung ja kerja kolah p mana pon... haha , usung ja buat tak buat belakang punya kira.. (boleh pulak macam tu) haha...


    Malas nak taip panjang-panjang sebab mengantuk sangat-sangat dah ni.. lagipon best ja tengok mak tidur nyenyak. haisshh tak boleh jadi ni, iqa pon tak cukup tidur ni.. ok.. good nite...

P/s: rindu kat someone yang selalu hantar mesej good nite tapi sekarang tak lagi... >.....<

Thankz ya, DATANG LAGI YA, ^__^

0 love iqa zaliqa:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...