Musim Sibuk....

 Salam...

     Lama tak buat entry, bukan sengaja tak nak buat tapi TERSENGAJA tak nak buat.. haha.. boleh pulak TER.. sekarang kan musim sekolah.. weyh, letih gila beb.. baru xsampai sebulan kolah aku rasa macam dah 3 bulan sekolah.. banyak kerja kena buat.. dah la form 5 dah sekarang.. Mentang-mentang la senior kat sekolah (muka aku ni macam senior ka?? haha)  banyak kerja kena buat, aku ni pulak tamak semua jawatan nak.. haha bukan nak tapi dapat la.. hehe..

 
    Serius iqa rasa beban teramat sangat, ari jumaat sabtu pon ada kelas, tambah pulak nak cuti raya cina ni kan, iqa rasa macam tak cuti sebab ada kelas, kena p kolah.. masa iqa banyak habis di sekolah.. p pagi balik petang.. nasib baik tak kena p malam.. haha..

     Sekarang ni, iqa jarang update blog.. maaf ya blog, kena tinggal jap ja, nanti lepas SPM, iqa update selalu sampai korang muak nak baca.. haha.. FB pon jarang on9, on9 gak tapi lepas balik kolah time petang tu atau tengah malam lepas siap kerja kolah.. tak macam dulu dah, on9 24 jam ja.. haha..  

 
     Jadual iqa sekarang, kalau iqa tidur tengah malam iqa akan bangun koi 6 lebih la, tapi kalau iqa tidur awal macam lepas isyak, iqa akan bangun koi 3 atau koi 4, sebab nak buat kerja kolah.. Nanti kalau tak buat, tak pasal-pasal kena marah.. haha..cikgu iqa selalu cakap yang kami ni (budak kelas iqa) dah pijak 1 kaki kat university tinggal 1 lagi ja kaki nak pijak lepas tu terus masuk la.. haha.. tapi kena berusaha la, sebab usaha tanggal kerjayaan kan.. hehe..

     1 lagi, teacher iqa suruh kami (budak kelas iqa) buat diary tapi dalam bahasa English.. mampus la aku nak karang ayat dalam bahasa English, tapi nak buat macam mana untuk masa depan kita gak kan, try la korang tulis diary dalam bahasa english, boleh tak buat?? lepas tu suruh sapa-sapa la baca tapi ingat oarang yang baca tu kena simpan rahsia apa yang korang tulis tu la, dia paham tak korang tulis, kalau tak paham tu cuba buat lebih ok lagi, tapi iqa, teacher la chek..  teacher iqa sporting orangnya...


    Ok la, tak tahu bila pulak nak update, rasanya nanti la ya.. banyak kerja kena buat lagi.. tolong jaga blog iqa ya lepas ni.. hehe.. (ada ka orang nak jaga???)

  P/S: Tolong doakan supaya iqa berjaya dalam SPM ya.. terima kasih.. :)

Thankz ya, DATANG LAGI YA, ^__^

0 love iqa zaliqa:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...