Dugaan..

Assalamualaikum guys....


         Sekarang ni musim exam.. Serabut kepala teramat sangat.. Time exam ni la ada dugaan yang dasyat.. help me..plessssssssssss.... ni dah tak ketahuan dah la.. Iqa tahu Tuhan takkan bagi dugaan kepada hambanya jika hambanya xboleh laluinya kn.. So, kena redha dan tabahkan semangat, kumbang bukan seekor kan.. Tapi nak cari kumbang tu bukan senangkan.. jodoh tak kemana kan..  Sekarang ni stop berjiwang.. fokus exam.. dah la SPM tahun ni.. senjata dan peluru tak cukup lani nak p perang, so kena tambah la senjata dan peluru la kan. Nak p sambung study balik.. ni pon update sebab dah lama tak update.. huhu..

GOOD LUCK GUYS YANG EXAM.. Do the best.. :)
 

p/s: sorry la cikit ja update.. :)
Thankz ya, DATANG LAGI YA, ^__^

Rindu Korang...... :)

 
Hai Guys....

   Lama tak update blog... terkejut pabila nak update blog, blog berubah jadi macam lain ja... tu la padah lama tak update.. hehe... bukan tak nak update blog, tapi sibuk tu la ni la... tambah pulak sekarang musim exam.. banyak tahun ni iqa dapat dugaan macam-macam.. tapi sabar ja la.. tapi pa pon berlaku kita kena fokus SPM..
Tahun 2012 ni SPM kot.... masih main-main lagi ni... hehe.. masih tak sedar diri ni.. hehe... nanti lau ada idea dan ada masa nak update, iqa kan update... rindu semua blogger2... nanti iqa akan usya blog-blog korang.. lama tak pergi usya blog korang... 

p/s: gudluck kepada sesiapa yang exam... :)

Thankz ya, DATANG LAGI YA, ^__^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...