Dugaan..

Assalamualaikum guys....


         Sekarang ni musim exam.. Serabut kepala teramat sangat.. Time exam ni la ada dugaan yang dasyat.. help me..plessssssssssss.... ni dah tak ketahuan dah la.. Iqa tahu Tuhan takkan bagi dugaan kepada hambanya jika hambanya xboleh laluinya kn.. So, kena redha dan tabahkan semangat, kumbang bukan seekor kan.. Tapi nak cari kumbang tu bukan senangkan.. jodoh tak kemana kan..  Sekarang ni stop berjiwang.. fokus exam.. dah la SPM tahun ni.. senjata dan peluru tak cukup lani nak p perang, so kena tambah la senjata dan peluru la kan. Nak p sambung study balik.. ni pon update sebab dah lama tak update.. huhu..

GOOD LUCK GUYS YANG EXAM.. Do the best.. :)
 

p/s: sorry la cikit ja update.. :)
Thankz ya, DATANG LAGI YA, ^__^

0 love iqa zaliqa:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...