Trial SPM dah habis, tunggu exam SPM pulak...

Assalamualaikum...



      Lama tak update blog, tak sempat la.. sibuk dengan tusyen la, sibuk la dengan sekolah la.. dan macam-macam lagi la... My Mom cakap lagi sebulan lebih ja la untuk aku susah, lepas spm tu nak on9 fb ka, nak tidur lama, ikut suka la.. Mak xnak kacau, tapi sebelum spm ni, kena study dulu.. yola mak, iqa ni kan jenis ikut arahan.. lama xupdate, so, nak mintak maaf la, lau iqa tulis macam-macam.. Yala  lama tak update, so banyak la citer nak citerkan.. (tapi xtau la sapa nak bacakan..) ^.^


       Disebabkan exam nak dekat dah, so macam-macam la cikgu buat program, kem sana la kem sini la.. macam iqa cakap kan, iqa ni jenis ikut ja la.. Ni pulak, dengar kata kena dok asrama pulak 4.10.2012.. Bukan sebulan pon dok tapi setiap minggu kena dok, demi spm, kita ikut ja la.. lagipon cikgu dah banyak berkorban so xsalahkan anak murid pulak korban..Exam trial baru ja habis walaupon cikgu tak habis cek kertas, dah agak dah memang teruk exam kali ni.. walaupon orang banyak cakap exam trial ni memang susah pon, ya, iqa setuju tapi memang salah iqa pon sebab main-main la ni. So, iqa tak kisah la terpaksa dok asrama pon.. sebab apa yang cikgu buat, tu semua yang terbaik untuk anak murid dia kan..


       5.11.2012 iqa exam SPM, sebulan lebih lagi kan, tak caya cer tengok kalendar.. so, siapa yang blogger atau pembaca yang sama umur dengan iqa good luck,lakukan pencutan terakhir sebelum peperangan.. lepas spm kot baru update lain.. Lepas spm, update setiap hari sampai korang muak nak baca blog iqa.. haha...
>,<
                               
 Gambar raya 2012, saja ja nak tampal kan sini, i love my family... muaaahhhh 

P/S:  Iqa akan lakukan yang terbaik untuk spm demi family iqa.. :)




Thankz ya, DATANG LAGI YA, ^__^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...