SORRY, Lama tak update blog..



 Assalamuaikum guys..

         Lama dah tak update blog. nak kata buzy, tak la sangat.  Iqa dah jadi penganggur sejak habis periksaan SPM 2012. Result dah nak keluar tapi tak tahu bila pulak. katanya bulan 3 ni la. hari ni 1.3.2013 dah. makin hampir makin tak boleh tidur aku ni. risau doh..


         Now, sibuk dengan belajar kereta. teruk juga la kena marah dengan tenaga pengajar. bayangkan lah 4 cikgu ajar seorang anak murid. anak murid tu Iqa la. hahaha.. kelakar doh. tapi Iqa buat muka tak bersalah ja.. hehe.. Anak-anak murid mereka dah tau step dan reti dah bawak. so pakat mai ajar Iqa. haha.. pon boleh la. ( Kecian cikgu aku dapat anak murid macam aku.. hehe..)

 
        Setelah pujuk mak, akhirnya mak ajar iqa bawak kereta. memandang depan rumah  iqa ni jalan agak sunyi sikit. memang sesuai untuk belajar kereta la.tapi petang-petang orang dok jogging la. time petang tak boleh bawak la, kan tak pasal hantam anak orang yang dok jogging. mampus aku..


     hari ni Iqa happy sangat sebab abang Iqa number dua dan abang yang paling rapat dengan iqa.. (tengah taip entry ni kat dalam bilik dia, dia dok layan filem Juvana) Iqa memang rapat dengan dia. kos dia belajar Fisioterapi, Alhamdulillah dia dapat kerja dalam bidang dia sendiri. Dia baru habis belajar bulan 12. kira awal  jugak la dia dapat kerja. rezeki dia. lepas ni  dia boleh belanja adik dia ni. hahaha.. Semoga dia boleh kerja dengan elok dan berjaya dalam kehidupan dia.  i LOVE  u Abangah..


 P/S: ni Twitter baru Iqa.. https://twitter.com/IqaZaliqa
 Doakan Iqa lulus QTI kereta dan lulus JPJ..





Thankz ya, DATANG LAGI YA, ^__^

1 love iqa zaliqa:

Cik Nisa said...

lama2 dah selalu bawak kete tu.. cekala.. kena rain2 bawak selalu.. nt dah ada lesen tu bawak je auto.. ahahha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...